Металическите отблясъци в интериора /част 2/

Металите обикновено са онзи тип материали, които да леки, рециклируеми, не са скъпи и могат да бъдат изключително практични както в интериора, така и за външни пространства.

Ако не живеете в мезонет и не ви се налага да проектирате модерни метални стълби в интериора си, то това не означава, че не можете да използвате изтънчения металически блясък на алуминия, например, за да пресъздадете страхотна визия на апартамента си.

Вижте селекция на свежи и стилни идеи за интериор, в който са примесени метални елементи и техните незаменими отблясъци.

Подобни сияйни аксесоари в дома ви ще изглеждат добре, ако ги съчетаете с класически цветове като бяло и черно. Съветваме ви да се фокусирате върху креативния дизайн на красив абажур с метални детайли. Абажурът винаги ще бъде отличителна част в един, иначе семпъл интериор.

Кухня с метал и метални стълби

Металическите отблясъци в кухнята могат да бъдат навсякъде – от лампите до домакинските уреди. При това не е задължително да избирате сивите нюанси. Ако кухнята ви е в по-топли тонове, то златистата гама е напълно подходяща.

Тъмни метални стълби

Този огромен мезонет е пример за урбанистичен лукс, постигнат с вити метални стълби и семпли мебели. Комбинацията от тухли, тъмни стени и черни метални елементи винаги ще бъде класическа за големия град.

Креативни метални стълби

Още едни вдъхновение за креативен дизайн – интересно осветление и ретро полъх.

Независимо какъв дизайн ще изберете, бъдете оригинални и изберете различен начин да разкрасите дома си.

Хората, които четата тази статия, имат интерес и към гидероси.

2019-07-18T16:25:23+00:00 февруари 16th, 2017|0 Comments