Външни метални стълби – практични и красиви

Кой казва, че външните стълби не могат да бъдат с атрактивна визия? Огледайте се и вижте колко красиви и внушителни конструкции има навсякъде около нас. 

Великолепната структура, изградена от здрав и качествен метал, осигурява стил, с който можете да „украсите“ всяка модерна бизнес или жилищна сграда. Металните стълби имат основно предимство пред другите. Те са по-здрави, по-издръжливи и не е необходимо поставянето на допълнителен защитен слой.

Безспорно, най-предпочитаните форми са вити, прави и спираловидни. Разбира се, можете да изготвите и индивидуален проект спрямо предпочитанията си.

Вероятно първата асоциация, която правите с външните стълби, е свързана с аварийните изходи. Точно така, основната им функция е да се придвижвате бързо, в случай на тревога. Съвременният дизайн, на свой ред, разгръща възможностите за подобряване на естетическия вид. Добре направеният проект може да подчертае визията на сградата, да ѝ придаде внушителен вид.

При външните конструкции, както и при вътрешните, комбинацията на метал със стъкло или дърво е без ограничения.

Метал 

Металните стълби и тенденциите при тях

Металните стълби са класика в жанра. Те са най-практичното решение, ако живеете в област с висока влажност. Металната конструкция не задържа течност и осигурява безопасност.

Метал и стъкло 

Металните стълби навън и в интериора

Металът, в съчетание със стъкло, на открито, придава сериозен и завършен бизнес вид на всяка сграда. С визията на входа, ще дадете ясна заявка, че държите на детайла. Повечето екзотични къщи край морето също залагат на тази комбинация – семпло, изчистено и много луксозно.

Метал и дърво 

Металните стълби с дърво за екстериор

Тази комбинация е подходяща за вила, ресторант край морето, обект, който не е толкова урбанизиран. Дървото придава топлина, с която по-скоро ще изразите себе си, а не амбициите си.

Спираловидните стълби са практични за сгради с ограничено пространство, където не можете да си позволите да проектирате нещо по-масивно. Завършващият елемент е парапетът. Той трябва да бъде избран много внимателно, защото – от една страна помага за по-бързото придвижване, а от друга – придава завършен вид на всяка конструкция.

Витите метални стълби с черен цвят

 

2019-07-18T16:20:19+00:00 март 21st, 2017|0 Comments