Коя е последната тенденция в интериорния дизайн?

Навярно знаете, че 2017 г. идва с прекрасни зелени нюанси, ретро мода и звездно сияние. Това важи и за интериорния дизайн.

Медните метални стълби

Вече е за предпочитане да обзаведете кухнята с месингови детайли, да изберете металически абажур и да боядисате всекидневната в тревисто зелено, за да приветствате топлото време.

Метални стълби и металическа стена

Има обаче и един друг тренд, който, според дизайнерите, ще бъде изключително модерен и стилен тази година. Става въпрос за медните стени. Медта е наистина интересен метал с ярък блясък и светлочервен цвят и много хора я предпочитат в интериора си под една или друга форма. Урбанистичните лампиони, винтидж столовете и витите метални стълби съвсем не са единственият начин да оцветите дома си с червеникавата мед. Целите стени от този красив метал ще са хит в стилните дизайни тази година и ние ви съветваме да експериментирате с тях.

Не е нужно да се притеснявате, че домът ви ще бъде твърде искрящ и металически, защото точно това целта, ако искате да сте в крак с модните тенденции. Разбира се, може да съчетаете медната стена с аксесоари в същия нюанс и метал.

Всъщност красивите рефлексни стени от мед и преливащите им нюанси излъчват топлина. Ако живеете в градски апартамент и държите на урбанистичния изглед на стаята си, то този червен метал е доста по-интересен избор от стоманата или алуминия например.

Това, което харесваме в медта и нейната роля в интериора е именно топлият цвят. За разлика от останалите метали, които присъстват в дизайна на дома, медта няма студен блясък и не носи хладен минимализъм, нито груби линии. Напротив, дори да не държите на индустриалната визия и металните стълби, а на бохемския дух в интериора, то спокойно можете да превърнете този червеникав метал в главен фокус в стаята. При това няма да загубите нито част от комфорта и авантюризма на цялостната визия.

Ако сте почитатели на източните влияния в дизайна, медните стени също са добра идея, която рядко ще срещнете другаде, но пък затова – ще привлече симпатията на всеки ваш гост у дома.

2019-07-18T16:21:25+00:00 март 14th, 2017|0 Comments